La Grama als cicles formatius

Un grup d'alumnes del Puig Castellar realitzen un treball en què incorporen la moneda local al projecte empresarial

Un grup d'alumnes de segon del cicle superior d'administració i finances que s'imparteix a l'Institut Puig Castellar han realitzat el seu treball final muntant un restaurant adreçat al sector de vegetarians, vegans i celiacs. Les alumnes han inclòs l'adopció del sistema de pagament en Grames per potenciar el seu negoci a nivell local. És per aquest motiu que "l'empresa" té previst acollir-se a alguna de les subvencions que atorga l'Ajuntament per promoure l'ús de la moneda local.

El restaurant porta el nom de Portabella i estaria situat a l'Avinguda de la Generalitat. L'objectiu és apropar aquest tipus de gastronomia a tots els públics amb un preu assequible. El restaurant s'enfoca especialment als més petits, organitzant activitats esportives per als nens i nenes dos cops al mes a Can Zam. Aquesta és una forma de promoure també els hàbits saludables.

Les alumnes que han realitzat el projecte són, Paula Canosa Roda, Paula López Ruiz,  Marta Torres Villanueva,  Carolina Pérez Quirant i Marolyn Vargas Cruzatty.